Gebakken bloemkool

Gebakken bloemkool, maar dan bloemkool gebakken in de oven! Super lekker en past bij enorm veel gerechtjes. En heb je teveel gemaakt, geen probleem, dan maak je er een heerlijke soep van.

Wat heb je nodig:

  • 1 bloemkool, bijgesneden in dikke plakken
  • 2el olijfolie
  • handje dilletoppen
  • Zeezout en grofgemalen zwarte peper

Verwarm de oven voor op 180°C.

Meng de bloemkool, olie, dille, zout en peper en schep goed om. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20-25min in de oven of tot de bloemkool goudbruin is.

Je zal zien, het is een topper!

bloemkool

Bron: Donna Hay – The new easy – pagina 119

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: