Komkommersoep met munt

Heerlijk is dit! Een gazpacho zonder… paprika! Want het kan ook anders en ook omdat ik paprika niet lekker vind. Dit soepje is supersnel klaar en echt verfrissend. Zal deze zomer veel op het menu staan. Het komt uit een heerlijk kookboek “Rauw”en staat boordevol mega lekkere dingen waar ik de komende zomer veel uit wil maken. Alles in dit kookboek is mooi, de lay-out, de foto’s, de recepten…

Wat heb je nodig:

  • 4 kleine komkommers
  • 4 takjes munt, alleen de blaadjes
  • 3el lichtbruine basterdsuiker
  • 4el balsamicoazijn
  • peper uit de molen

Schil de komkommers en snij in stukken. Doe ze in de kom van de staafmixer met de blaadjes munt, de suiker en de azijn en geef er een paar flinke draaien met de pepermolen boven. Pureer alles, proef en breng zo nodig verder op smaak.

image

Bron: Rauw van Delphine De Montalier – pagina 34

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: