Fruit rolletjes

Omdat ik na het maken van de limonade nog rabarber pulp overhad, moest ik daar iets anders mee doen. Vroeger at ik wel eens van die fruit rolletjes, kan niet moeilijk zijn om te maken.
Ik had nog wat aardbeien over, pureerde die en mengde ze onder de rabarberpulp.
Ik bekleedde een bakblik met bakpapier en dan streek ik er die fruitmassa dun en egaal over.
Ik stak ze +-2 uur in de voorverwarmde oven (90℃) totdat ze uitgedroogd waren. De tijd is afhankelijk van het aantal vocht in de fruitmassa, dus af en toe de oven opendoen om te kijken hoever het al is.

De geur is heerlijk tijdens het uitdrogen in de oven. Het ziet er wel wat raar uit maar de smaak is zalig! Een alternatief voor een koek op school.

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: