Courgette met zeekraal en vis

Het recept zegt met zeebaars, maar die was er niet. Dus zocht ik een ander wit visje maar ben de naam vergeten. Dus vis is het! Het komt uit het nieuwe Pascale Naessens boek, Puur eten 2.

Wat heb je nodig:

  • 2 zeebaarsfilets met vel
  • 2 grote courgetten
  • 200g zeekraal
  • sap van 1/2 limoen
  • basilicum

Wrijf de zeebaarsfilets in met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg ze in een ovenschaal en zet 15min in een voorverwarmde oven van 180°C.

Snijd de courgettes in dunne slierten met een dunschiller met tandjes. Stoof de slierten in olijolie. 2min is voldoende zodat ze beetgaar blijven. Stoof het geheel nog 2min.

Hak de basilicum fijn. Haal de groeten van het vuur en meng met basilicum. SChik de groenetn op ene bodr en leg de is ernaast.

Heel lekker en licht.

image

Bron: Pascale Naessens – Pagina 44

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: