Broccoliburgers

Als ik iets veggie wil eten, dan trekken er hier sommigen een gekke neus! Maar nadat ze deze heerlijk burgers geproefd hadden moesten ze hun mening herzien. Ze waren lekker en zullen dus nog gemaakt worden.

Voor 4 personen:

  • 500g broccoli
  • 6 lente-uitjes
  • zout en peper
  • 100g bloem
  • 2 eieren
  • 60g hazelnootmeel

Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Maak de lenteuitjes schoon en snij in ringen. Kook de broccoli4-5min in kokend water met zout. Giet af, laat uitlekken en hak grof in stukken.

Meng de broccoli met 2/3de van de lente-ui, de bloem, eieren en het hazelnootmeel. Breng op smaak met peper en zout.

Vorm burgers uit het mengsel. Verhit de olie in een pan en bak de burgers tot ze goudbruin zijn.

Gaat heerlijk samen met de salsa van de gevulde inktvisjes.

shot_1441641689914

Advertenties

Eén reactie

  1. Pingback: BBQ – Gevulde inktvis met tomatensalsa | Bouchie's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: