Warm fruit in een crème van kokosmelk

Dit zag ik op pagina 44 in het “Puur eten dat je gelukkig maakt” van Pascale. Het is heerlijk, echt waar, als je van warm fruit houdt. Maar niet haalbaar op een doordeweekse ochtend. Tenzij je natuurlijk graag heel vroeg opstaat om zo zeeën van tijd te hebben in de vroege uren… Hier is dat niet zo, wij blijven liefst zo lang mogelijk in ons warme bed liggen…

Je zorgt eigenlijk best dat je altijd kokosmelk, eieren en fruit in huis hebt. Daar kan je alle kanten mee uit, op de gezonde manier. En bessen, die kan je kopen uit het vriesvak in de winkel. Nu de feesten voorbij zijn, zijn die weer voorradig en ligt onze diepvriezer er vol mee.

Voor 2 personen:

  • 300g fruit
  • 2 dooiers
  • 15el kokosmelk, van die dikke romige
  • 1el honing
  • Een handvol amandelschilfers

Snij het fruit in stukken en verdeel het over twee ovenschaaltjes. Meng de kokosmelk en de dooiers met de honing. Lepel het mengsel over het fruit. Leg er nog wat bessen bovenop. Strooi er amandelschilfers over en zet 15min in de oven op 180°C.

wpid-imag0501-1-1.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: