Courgettes en tomaten met feta

We eten heel graag groenten, dus variatie is steeds welkom. Dit zag er heerlijk uit en dat was het ook. Volgende keer zou ik iets minder feta nemen en een ander zacht kaasje erbij mengen. Voor de rest was het prima te combineren met zalm uit de oven.

Ook uit het nieuwe boek van Pascale, pagina 116.

Wat heb je nodig:

  • 2 kleine courgettes, of 1 grote
  • 3 tomaten
  • 1 pakje feta
  • gedroogde tijm
  • een handvol geroosterde hazelnoten

Snij de courgettes in slierten met een dunschiller. Leg ze in een ovenschaal. Snij de tomaten in maantjes, verwijder alleen het harde witte gedeelte. Leg ze bij de slierten.
Verbrokkel 3/4de van de feta erover, geit er flink wat olijfolie bij en kruid af met peper, tijm en een beetje zout. Hussel dit goed door elkaar en verbrokkel de rest van de feta erover. Strooi er als laatste de hazelnoten over en zet 20min in de oven op 180°C.

Courgettes en tomaten met feta

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: