BBQ- sticky five-spice kip brochettes met een salade van radijsjes en worteltjes

Dit overheerlijke receptje komt weeral maar eens van “Donna Hay” en kan je vinden op haar website, sticky five-spice chicken skewers with radish and carrot salad. We hebben het ondertussen al twee keer gemaakt…

Voor 4 personen heb je nodig:

  • 60ml oyster sauce
  • 1 tl Chinese five-spice poeder
  • 3cm stuk verse gember (15g), geschild en geraspt
  • 8 x 100g kipfilets, gesneden in stukjes van 2cm (pas dit aan indien je meer of minder vlees wilt)
  • 4 lente-uitjes (scallions), in de lengte gesneden
  • olie, voor in te borstelen
  • 2 cups korianderblaadjes
  • 2 wortels, geschild en dunne gesneden in sliertjes
  • 200g radijsjes, dun gesneden met de mandoline
  • 2 el rijstwijn azijn
  • gestoomde rijst voor erbij

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: