BBQ- sticky five-spice kip brochettes met een salade van radijsjes en worteltjes

Dit overheerlijke receptje komt weeral maar eens van “Donna Hay” en kan je vinden op haar website, sticky five-spice chicken skewers with radish and carrot salad. We hebben het ondertussen al twee keer gemaakt…

Voor 4 personen heb je nodig:

  • 60ml oyster sauce
  • 1 tl Chinese five-spice poeder
  • 3cm stuk verse gember (15g), geschild en geraspt
  • 8 x 100g kipfilets, gesneden in stukjes van 2cm (pas dit aan indien je meer of minder vlees wilt)
  • 4 lente-uitjes (scallions), in de lengte gesneden
  • olie, voor in te borstelen
  • 2 cups korianderblaadjes
  • 2 wortels, geschild en dunne gesneden in sliertjes
  • 200g radijsjes, dun gesneden met de mandoline
  • 2 el rijstwijn azijn
  • gestoomde rijst voor erbij

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: