Mango salade met kip

Wij maken nogal makkelijk kip op de BBQ. Je neemt kipfilet, leg die in een schotel. Snij gember in kleine stukjes, zwier ze bij de kip. Neem enkele eetlepels sweet mango chutney en wrijf er de stukken kipfilet mee in. Zorg dat ook de gember goed verdeeld is over de stukken kip, zet in de frigo en laat +-1 uur marineren. En dan…. op de BBQ.

Ondertussen kan je een lekkere mango salade maken. Ik haalde het idee uit alweer een Donna Hay kookboek “the new cook” en staat op pagina 140.

Snij een mango in kleine stukjes. Meng hierbij sjallotjes, chilli vlokken, beetje suiker, limoensap, munt en koriander.
Dit is een heerlijk duo en valt bij iedereen in de smaak.
image

Advertenties

Eén reactie

  1. Pingback: Mijn voornemen van het afgelopen jaar, anno 2013… | Bouchie's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: