New Orleans coleslaw

Dit kan je perfect maken de dag na de koolrolletjes want je hebt altijd kool over. Ik vind de dressing vooral supergoed gaan bij savooi en worteltjes.
Dit recept komt uit het boek “Nigella Express” (ISBN 978-90-254-2608-8) en kan je vinden op pagina 277.

  • de rest van de savooikool
  • 2 wortels, geraspt
  • 2 stengels bleekselderij
  • 4 lente uitjes
  • 200gr mayo, heb ik niet zoveel van genomen. Een eetlepel volstaat.
  • 4el karnemelk
  • 2el esdoornsiroop
  • 2tl appel- of ciderazijn. Dit heb ik er niet ingedaan
  • 100gr pecannoten, gehakt
  • peper en zout naar smaak

Maak de kool schoon en snijd hem in dunne sliertjes. Rasp de wortels en snij de bleekselderij en lente uitjes in dunne plakjes.
Klop de mayo, karnemelk, esdoornsiroop en azijn door elkaar en hussel de klein gesneden groenten door de dressing.
Voeg peper en zout naar smaak toe en voeg er de gehakte pecannoten bij.

image

Advertenties

Eén reactie

  1. Pingback: Mijn voornemen van het afgelopen jaar, anno 2013… | Bouchie's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: