Rabarber crumble

Straks bezoek en geen taart, dat kan niet. Dus snel een crumble à la Jamie Oliver. Voor de crumble neem je 225g bloem, 115g boter,  100g suiker en mespunt zout. Meng dit allemaal in de foodprocessor tot mengsel op broodkruim lijkt. Ondertussen kuis je rabarber en appel en doe die in ovenschaal. Strooi er 3 eetlepels suiker over. Doe crumble mengsel erover en bak voor half uurtje op 200 graden. Snel, makkelijk en lekker.

image

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: